Klussenbedrijf Harlingen
Schilder in Harlingen
Glazenwasser in Harlingen
Hogedrukreiniging in Harlingen
Bouwoplevering in Harlingen
Dakgoot reinigen in Harlingen
Tuinonderhoud in Harlingen
Verhuisbedrijf in Harlingen

ZOEKT U EEN TIMMERMAN IN HARLINGEN? 

Klussenbedrijf Harlingen is beschikbaar als allround timmerman. Onze bouwopdrachten bestaan uit het plaatsen van wanden en plafonds, het stellen van kozijnen en deuren, het aanbrengen van plat dak en balklagen maar u kunt ook uw laminaat laten leggen of uw schutting laten plaatsen.

BETROUWBARE BOUWPARTNER

Het leveren van kwaliteit, service en vertrouwen in elkaar staan bij ons bovenaan. Doordat ons vaste team van goed opgeleide vakmensen over ervaring en kennis beschikt, wordt elke bouwopdracht vakkundig uitgevoerd.

KORTE LIJNEN

Door onze platte, open organisatiecultuur en no-nonsense mentaliteit zijn de lijnen kort waardoor het resultaat voorop komt te staan. Onze ervaren en vakkundige mensen zetten zich dagelijks in om van elk bouwproject een succes te maken. Dit geldt ook voor onze onderaannemers. Door onze jarenlange en vertrouwde samenwerking met diverse onderaannemers zijn ook met hen de lijnen kort en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

TEVREDEN OPDRACHTGEVERS

Dankzij het leveren van kwaliteit, service én de gezamenlijke inzet van onze vakmensen worden de meeste bouwopdrachten uit één op één relaties verworven. En daar zijn we trots op. We streven ernaar dat de opdrachtgever ons na de oplevering tevreden uitzwaait en graag contact met ons opneemt om nieuwe plannen tot uitvoering te brengen.

Timmerman in Harlingen

Klussenbedrijf Harlingen biedt alle service die u nodig heeft in- en om uw huis en bedrijf!

Met onze brede dienstverlening staan wij
“Voordelig & Vakbekwaam” voor U klaar.

Vraag een Offerte aan

Call Now ButtonBel ons nu