Schoonmaakbedrijf in Harlingen

ZOEKT U EEN SCHOONMAAKBEDRIJF IN HARLINGEN? 

Klussenbedrijf Harlingen is een schoonmaakbedrijf met een compleet aanbod aan schoonmaak- en bedrijfsdiensten. We zijn gespecialiseerd in de verzorging van allerlei soorten gebouwen zoals vastgoed, kantoren, scholen en vereniging van eigenaren. Ook op het gebied van industriële reiniging hebben wij ruime ervaring opgebouwd.

HOGEDRUK REINIGING IN HARLINGEN

Klussenbedrijf Harlingen is dé specialist als het gaat om hogedruk reiniging. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van gevels, daken, straatwerk, openbare voorzieningen en nog veel meer. Het is onze missie om uw object zorgvuldig te reinigen, zonder dat de ondergrond beschadigd raakt bij de werkzaamheden.

GLAZENWASSER IN HARLINGEN

Glasbewassing: hieronder vallen alle ramen die u zich in vastgoed of een bedrijfspand kunt voorstellen. Onze medewerkers hebben een uitgebreide interne cursus gehad, welke zorg draagt voor een hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

DAKGOTEN REINIGEN IN HARLINGEN

Regelmatig je dakgoot reinigen is de beste manier om een verstopte dakgoot en waterschade als gevolg daarvan te voorkomen. Daarom is het een noodzakelijke, jaarlijkse investering. Je dakgoot schoonmaken voorkomt hoge kosten. Frequent je goten reinigen voorkomt dat je die moet repareren of vernieuwen. Klussenbedrijf Harlingen staat klaar voor een periodieke reiniging van uw dakgoten.

BOUWOPLEVERING IN HARLINGEN

Bij nieuwbouw, verbouw, renovatie of verhuizing is opleveringsschoonmaak noodzakelijk. Klussenbedrijf Harlingen maakt gebouwen schoon na bouwactiviteiten voordat ze opnieuw bewoond worden.

Glazenwasser in Harlingen

Klussenbedrijf Harlingen biedt alle service die u nodig heeft in- en om uw huis en bedrijf!

Met onze brede dienstverlening staan wij
“Voordelig & Vakbekwaam” voor U klaar.

Vraag een Offerte aan

Call Now ButtonBel ons nu