Hogedrukreiniging in Harlingen

ZOEKT U HOGEDRUK REINIGING IN HARLINGEN? 

Klussenbedrijf Harlingen is dé specialist als het gaat om hogedruk reiniging. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van gevels, daken, straatwerk, openbare voorzieningen en nog veel meer. Het is onze missie om uw object zorgvuldig te reinigen, zonder dat de ondergrond beschadigd raakt bij de werkzaamheden.

DAKREINIGING OP MAAT

Het kan voorkomen dat het dak van uw woning of bedrijfspand is vervuild. In veel gevallen zijn mossen of algen de boosdoener. Maar ook vogeluitwerpselen en kalk-zoutuitslag kunnen de oorzaak zijn van een vervuild dak. Klussenbedrijf Harlingen helpt u graag bij het uitvoeren van een vakkundige dakreiniging.

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van alle daken. Wij reinigen daken van vrijstaande woningen, rijtjeshuizen en bedrijfspanden. Met een professionele dakreiniging van Klussenbedrijf Harlingen ziet uw dak er weer netjes, schoon en verzorgt uit.

GEVEL REINIGING

Iedere gevel is anders en het reinigen van iedere gevel vergt een zorgvuldige en nauwkeurige aanpak. Door de juiste waterdruk in te stellen, reinigen we de gevel met zo min mogelijk aantasting van de originele gevel. Zo behoudt u het mooiste resultaat.

Hogedruk reiniging in Harlingen

Klussenbedrijf Harlingen biedt alle service die u nodig heeft in- en om uw huis of bedrijf!

Met onze brede dienstverlening staan wij
“Voordelig & Vakbekwaam” voor U klaar.

Vraag een Offerte aan

Call Now ButtonBel ons nu