Dakgoot reinigen in Harlingen

WILT U UW DAKGOTEN LATEN REINIGEN IN HARLINGEN? 

Regelmatig je dakgoot reinigen is de beste manier om een verstopte dakgoot en waterschade als gevolg daarvan te voorkomen. Daarom is het een noodzakelijke, jaarlijkse investering.

Je dakgoot schoonmaken voorkomt hoge kosten. Frequent je goten reinigen voorkomt dat je die moet repareren of vernieuwen. Bij een verstopping kan een dakgoot namelijk lekken en breken onder het gewicht van het opgehoopte vuil en water. Omdat een verstopte dakgoot het water niet goed afvoert, zal het overtollige water bovendien over de rand en zo ook over de gevel lopen. Dat kan op termijn schimmels en vochtplekken op de muren doen ontstaan. Bij houten gevelbekleding kan het natte hout zelfs beginnen rotten. Een slecht onderhoud van je dakgoot houdt dus risico’s in voor zowel de dakgoot zelf als de muren.

Dakreiniging

Een proper dak zorgt niet alleen voor het mooie uitzicht van je woning maar het draagt ook bij tot de staat van je constructie. Door vuil en mos te lang op het dak te laten, kan de dakbedekking poreus worden en zo lekkages veroorzaken. Een goede dakreiniging is daarom van groot belang.

Dakgoot reinigen in Harlingen

Klussenbedrijf Harlingen biedt alle service die u nodig heeft in- en om uw huis en bedrijf!

Met onze brede dienstverlening staan wij
“Voordelig & Vakbekwaam” voor U klaar.

Vraag een Offerte aan

Call Now ButtonBel ons nu