Schilder in Harlingen

ZOEKT U EEN SCHILDER IN HARLINGEN? 

Zoekt u een schilder in Harlingen? Een goed in de verf staande woning of bedrijfspand is het geld van onderhoud altijd waard. Het onderhouden van het schilderwerk is dan ook van groot belang voor de waarde van uw pand.

SPECIALISME

Het schilders en onderhoudsbedrijf richt zich met haar team speciaal op schilderwerk, stucwerken en dubbele beglazing bestemd voor particulieren, bedrijven, en de gerenommeerde aannemers in Harlingen.
Ook houden wij ons bezig met restauratie van Schilderwerk, wanden, plafonds en het leveren en monteren van ramen en kozijnen en divers timmerwerk. Wij zijn een allround schilder in Harlingen.

GEEN ONVOORZIENE KOSTEN!

Bij tijdig plegen van onderhoud kan je niet voor verrassingen komen te staan, je weet immers de conditie van het houtwerk. Bij achterstallig onderhoud moet vaak het schilderwerk gedeeltelijk verwijderd worden omdat de verflagen niet meer intact zijn.

De kans op houtrot en het daardoor moeten vervangen van ramen, kozijnen of ander houtwerk is dan ook veel groter , wat dan weer extra kosten met zich mee brengt. Daarom is het belangrijk om een goed onderhoudsplan te maken, dit houd de kosten laag, en door spreiding geen hoge uitgave in een keer.

Schilder in Harlingen

Klussenbedrijf Harlingen biedt alle service die u nodig heeft in- en om uw huis en bedrijf!

Met onze brede dienstverlening staan wij
“Voordelig & Vakbekwaam” voor U klaar.

Vraag een Offerte aan

Call Now ButtonBel ons nu